Qryo T-shock är en form av shaping/ fettfrysning och kan vara en bra lösning om man har ett område där det är svårt att tappa. Den ersätter självklart inte en hälsosam livsstil men kan hjälpa till att bli av med lite mer fett. Den förstör fettcellerna samtidigt som kollagenet ökar genom en kombination av värme och kyla. Det tar mellan 14-60 dagar innan full effekt uppnås men många tycker att t ex magen känns mjukare direkt efter en behandling.

Annons

Det går att använda Qryo T-shock på hela kroppen där man vill minska fett, celluliter och allmänt slapp hud. Huden får en uppstramning eftersom behandlingen ökar både kollagen och elasticitet och i synnerhet många kvinnor upplever att huden på magen blir lite lös när man fått barn. Du ökar även på blodcirkulationen och många känner sig därför lite piggare. Det jag gillar mest är att behandlingen ska vara smärtfri, utan kemikalier och med bra resultat utan kirurgi. Inget ont om kirurgi men det brukar lämna ärr och kräva väldigt mycket.

Du kan som sagt använda Cryo T-shock på hela kroppen och även för att tighta upp huden i ansiktet och forma bort t ex en dubbelhaka. Många väljer att göra en fettfrysning under skinkorna för att skapa ett litet lyft av rumpan.

Annons

Recension Vad tycker jag då om behandlingen? För att undvika för många arga kommentarer så kan jag redan säga att jag inte egentligen tycker att min mage är katastrofalt stor även om jag skulle önska att jag var i lite bättre form. Det som stör mig mest är faktiskt att huden blivit lite slapp och inte har samma fina struktur som när man var yngre. På Hud & kosmetikmässan passade jag på att testa en kortare behandling för att mest känna hur en behandling känns. Jag har ju testat Insculpt 4 mage och triceps för att bygga muskler och stärka upp bålstyrkan men fettfrysningen har jag inte testat förr.

Nu är jag en sån där som hatar kyla så lite rädd var jag innan men det känns inte så kallt som jag hade trott. Värme och kyla varvas och man får ju även en massage på magen som är riktigt skön. Som med alla såna här behandlingar ska man komma ihåg att dricka mycket vatten och ha tålamod med att vänta in resultatet. Direkt efter känns faktiskt magen mjukare på ett trevligt sätt. Efter några veckor tyckte jag att huden var mycket finare och magen plattare. Nu tog vi inga förebilder så tyvärr får ni bara lita på mina ord eller kolla runt på andras före och efterbilder. Man kan göra behandlingen flera gånger för maximalt resultat och även skulptera lite för att nå exakt det resultat som man vill ha.

Kombinationen av värme och kyla är även bra för ansiktet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *