Rapunzel Color & Shine är en serie som är vegansk, sulfat och parabenfri. Det som ska bevara färgen och ge glans är solrosextrakt och äppelolja.

Jag tycker oftast om att använda hela serier på det mesta. Många produkter är framtagna för att samverka. Nu har jag en förmåga att shoppa lite för mycket men nu håller jag på att försöka minska på hur många produkter jag har. Ibland är det lite av en Hälsingehambo med ett steg fram och två bakåt när jag rensar men det är ändå intressant att analysera alla produkter här hemma.

Jag har använt Shampot, balsamet och inpackningen tillsammans. Ofta har jag låtit inpackningen verka i bastun. Håret blir mjukt och glansigt av produkterna. Det verkar vara en serie som de säljer ut just nu. Det är bra produkter men jag måste använda upp lite mer innan jag köper nytt.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *