Rebiome Reglow Glow Serum
Rebiome Reglow Glow Serum

Rebiome Reglow Glow Serum är ett återfuktande, barriärstärknade serum som ska ge lyster och få hudens mikrobiom i balans. Alla Rebiomes produkter bygger på att stärka hudbarriären och att hålla mikrobiomet i balans. De är även baserade på naturliga ingredienser och innehåller både pre- och probiotika. Vid regelbunden användning så ska du få en bättre elasticitet vilket även ger ett yngre och fräschare intryck. Serumet passar för alla hudtyper. För lite extra effekt har serumet även lite skimmer.

Det ska appliceras på ren hud före kräm. 3-5 droppar står det i instruktionerna. Nu får du vara lite kreativ eftersom serumet är i en pump. Vad som är korrekt mängd märks. Som med de flesta serum ska du använda det regelbundet för att se bäst resultat så använd det dagligen.

Annons

Vad är det då för intressanta ingredienser i Rebiome Reglow Glow Serum? Fensebiome™-peptiden stimulerar och förbereder huden. Plantsil är ett grönsaksbaserat alternativ till silikon som utvinns ur oliver och ger en långvarig silkeslen känsla på huden. Crambe Absyssinica seed oil är en kraftig peptid som stimulerar och balanserar huden. Skvalan från oliv är rikt på antioxidanter och skyddar mot solljus och miljöpåfrestningar. Den återfuktar och mjukgör också. Fensebiome™ Aminosyrapeptid är en peptid som även har en probiotisk effekt vilket gynnar en sund bakteriflora och stärker hudens immunförsvar. Quora Noni Plant Active ska skydda och balansera huden och reglera talgproduktionen. Porerna ska även se mindre ut. Stamceller från morotsrot kommer en lugnande ingrediens som ska lindra irritation även hos känslig hud. Från cikoriaväxtens rot kommer extrakt som ska stärka hudens mikrobiom och blockera svamptillväxt. Vårt högt älskade e-vitamin håller hud och produkt fräsch och lindrar irritation. Glycoin är ingrediensen jag vill bada i efter julen. Den sägs återuppliva döda löv och ge näring. Sist men inte minst i listan över aktiva ingredienser är Acetyl Tetrapeptid som ska minska mörka ringar och svullnader runt ögonen.

Annons

Recension Flaskan är snygg och håller samma stil som övriga produkter från märket. Den känns unisex men skimret gör att grabbarna hemma kanske låter bli den. Pump är utan tvekan mitt favoritformat. Det håller produten fräsch längre och är lätt att dosera utan kladd.

Stort plus i kanten för att den är testad även för att fungera runt ögonen. Jag reser ofta och varje produkt vägs noga efter storlek och vikt när jag packar. Nu har jag nått åldern då en ögonkräm börjar känns som en produkt som får ta plats men jag vet att jag ofta hoppar över den ändå när jag packar för att jag hellre tar med serum.

Skimret gör även att den här kommer få följa med i resväskan, lite lyster är alltid snyggt under makeup och kombinationen att den ska svälla av runt ögonen, minska svullnad och ge lyster så har den vunnit en plats i väskan även på kortare resor då jag ofta har packning och dator i samma.

Rebiome Reglow Glow Serum kostar 775kr Inte reklamlänk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *