Inlägget innehåller annonslänkar till Eleven

Redken Extreme strength builder plus är en hårinpackning som ska fylla på håret med proteiner. Ett skadat hår kan behöva en rejäl dos med proteintillskott för att se vackert ut. Vid regelbunden användning ska man få ett motståndskraftigt hår med glans och som även är mer lätthanterligt.

Vad innehåller då Redken Extreme strength builder plus? Det som ska stärka och bygga upp håret kallas för Redkens Strength Complex och består av viktiga aminosyror. Citronsyra låter läskigt men är helt ok och är till för att skapa balans i hårets pH-värde.

Själva användningen är enkel. Efter schampo så torkar du lätt med en handduk och applicerar inpackningen. Låt den verka i 5 minuter innan du sköljer och avslutar med balsam.

Recension Burken är vacker men opraktisk. Tar man bort förseglingen inne i burken torkar den lite på slutet. Jag använder inpackning i duschen och det kommer lätt in vatten i en sån här burk. Sammanfattningsvis är inpackningen förpackad så den får onödigt kort livslängd.

Konsistensen är tjock och härlig. Den är lätt att fördela i håret. Håret blir starkare och det känns mjukare. Nu testade jag den när mitt hår var i riktigt dåligt skick vilket kan ge en ljummare betyg än den förtjänar.

Doften är helt underbar

Redken Extreme strength builder plus finns hos Eleven för 295kr

Köpa igen? Den eviga frågan, ok den är bra men är den tillräckligt bra för att köpa igen? Jag vet faktiskt inte. Det är ett tag sedan den tog slut men jag har inte köpt en ny än. Den största nackdelen är åtgärdad så det gör den mer intressant för ett omköp. Förpackningen är nu ändrad till en tub som förlänger hållbarheten på inpackningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *