Reviderm mineral eyeshadow 1C

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Reviderm mineral quattro eyeshadow

Reviderm mineral quattro eyeshadow är en ögonskuggspalett med 4 mineralögonskuggor. Mineralsmink är ju underbart för oss med känslig hy. Innehållet i den vårdar samtidigt som den lägger sig fint på ögonlocket. Den här är i färgen 1C Smokey Rose och har en mix av rosa och grå färger.

Vad innehåller då Reviderm mineral quattro eyeshadow? Skuggorna är gjorda av micro mineral complex och Diamond dust som innehåller ljusreflekterande pigment. Zink och andra mineraler ger en skön känsla på huden och lugnar. Ni som ifrågasätter det etiska användandet av mica kan andas ut, Reviderm har full koll på det och använder bara godkända ingredienser.

Recension Det är lätt att applicera skuggan snyggt och det går att bygga upp intensiteten på färgerna. Just att den går enkelt att bygga upp gör paletten väldigt mångsidig. Jag älskar ögonskuggor och har oftast alldeles för många olika liggandes i min sminkväska. När jag åkte bort sist utmanade jag mig själv och tog bara med den här. Den rosa kändes lite för kall men om man mixar den ljusa med den mörka rosa vart det den nyans som jag ville ha. Jag la även lite detaljer med varje färg och upplevde faktiskt inte att jag saknade så mycket mer. Att alla färger är matta tycker jag gör paletten mer användbar och jag älskar egentligen glitter. Glitter kan man ju lägga till istället för att köpa färdigglittrade skuggor.

Med känslig hy är jag ju knappast ensam om att vara skeptisk till mineralsmink men det här är en riktigt bra ögonskugga och jag tycker den är minst lika bra som vanliga lite dyrare skuggor med bonusen att den är hudvårdande. Vissa får även utslag av mineralmakeup men min hy klarar den toppen.

Reviderm mineral quattro eyeshadow finns hos Lyko för 559kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *