Dyson Airwrap

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Mitt hår är väldigt tunt och jag har ganska mycket av det vilket gör att både föna och styla tar en smärre evighet. Det som tilltalar mig mest är att kunna forma håret snabbt utan att slita ut det. Med tanke på att jag bor i en resväska tilltalar även tanken med ett verktyg och olika tillbehör. Jag har hellre en riktigt bra produkt än en massa olika.

Något som länge toppat min önskelista är Dyson Airwrap. Gissa om jag dansade av lycka när de släppte den i kopparfärg även om rosa länge varit den snyggaste färgen. Den finns ju även i lila och den är lika snygg. Dyson är ju riktigt bra på design och det är också en del av deras styrka.

Du ska kunna både torka och föna håret med Dyson Airwrap. Man kan både släta ut och skapa lockar. Det mest unika är barrels som suger åt sig håret och formar det genom coandaeffekten. Första gången jag testade det var det svårt att få till det men när man väl fattat så går det riktigt snabbt att få till en snygg frisyr. Det finns även borstar som slätar ut och formar.

Eftersom den aldrig går över 150grader så minskar du slitaget på ditt hår. Den har 3 lägen, 90 grader, 60 grader och 28 grader för att kyla håret. Jämför temperaturen med en vanlig lock/ plattång som kan vara runt 200grader. Vi med tunna strån bränner sönder håret med varma verktyg och mina blir helt förstörda av värme.

Jag har testat den och tycker att det går fort att styla håret med den. Håret blir inte heller så torrt som det kan bli av stylingverktyg.

Dyson Airwrap finns hos Lyko för 5190kr

Köpa? Just nu kan jag inte men det står helt klart kvar högt på önskelistan.

Om du äger en så blir jag glad om du lämnar en kommentar med vad du tycker om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *