Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens

Rituals Hand Wash Sweet Jasmine är en handtvål i en lyxig doft. Jag köpte den främst för att den är väldigt snygg men hade jag bara gått på ytan hade jag köpt den svarta. Doften är en fyllig doft av jasmin. Inslaget av citrus gör att den blir fräsch. Jasmine kan ju ibland bli lite sliskig men kombinationen gör att den känns helt underbar. Enligt mig är Rituals i första hand bra på doft. Nästan alla produkter jag köpt från dem har jag köpt för att jag gillar doften. Jag upptäckte den här för första gången på The Lobby när de hade ett event med Rituals. Jag saknar The Lobby, de hade ofta roliga event. Snart kanske eventen kommer igång igen.

Ifall ni missat det så är jag också lite noggrann med att mina skönhetsprodukter ska matcha inredningen. Det låter ytligt men jag städar alltid undan fula produkter från badrummet. En samlad färgsättning ger en lugnare miljö. Fråga vilken som helst som håller på med inredning. Det finns alltså en tanke med mitt matchande. Jag kan även lugna er med att det ibland halkar fram produkter som inte matchar inredningen men oftast hamnar de i en skamvrå långt inne i något skåp där de till slut sorteras bort.

Rituals hand Wash sweet Jasmine kammar hem fler pluspoäng hos mig. Pumpflaska är toppen för tvål. Jag ogillar att hålla på med lock och det slipper man med den här. En pump ger även en bättre dosering och mindre spill.

Just i år har det gått åt extrema mängder med handtvål. Med tanke på hur mycket vi tvättar händerna behöver vi tänka lite mer på vad vi tvättar händerna med. Produkter vi använder ofta ska vara bra. Den här torkar inte ut händerna.

Nu vet ni ju att jag alltid lyckas hitta något negativt. Det jag märkt med den här är att barnen också tycker om doften. Det känns som en bra nackdel att barnen tvättar händerna lite mer.

Vi måste minska vår konsumtion och rituals har ett bra system med pumpar som håller länge och refiller. Svaret på min vanliga fråga om jag skulle köpa den igen blir därför modifierat. Jag köper gärna en refill av den här!

Det finns även en handkräm i samma serie men den lyckas inte nå mitt hjärta. Det är synd eftersom jag helst vill ha lika pumpar på handfatet.

Rituals Hand Wash Sweet Jasmine finns bland annat hos Åhlens för 115kr, refill 90kr

Köpa igen? Väldigt gärna eftersom jag älskar doften

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *