Royx sugarpaste

Royx pro sugar paste är ett prov som jag fick i Goodiebagen från Stockholm Beauty Week 2021 Sockervax sägs vara skonsammare än vanligt vax. Jag har varit nyfiken länge att testa sockervax så den här var välkommen.

Annons

Det är ett mjukt vax som är gjort av fruktos, glukos och tapioka. Den här är avsedd för stora kroppsområden. En stor fördel är att det inte behöver värmas innan användning. Kom ihåg att exfoliera huden dagen innan för bästa resultat

Jag har sett folk som gör eget sockervax hemma, mitt råd är, gör det inte. Hett socker kan ge otroligt fula ärr. Jag har ett ärr på min handled sedan jag var 10 och råkade få hemgjord kola på huden. Labba inte med sånt här på egen hand utan köp hellre säkra produkter.

Eftersom det här kan användas kallt så passar det även för ansikte, armhålor, bikinilinje som för ben. Intimvax ska kombineras med lite White Pearl vax.

Det ska behålla sin konsistens länge.

300g kostar 230kr hos Salong Stylish

Köpa igen? Det återstår att se, jag återkommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *