SaborinoMorning Facial Sheet Mask
SaborinoMorning Facial Sheet Mask

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Saborino Morning Facial Sheet Mask är ingen vanlig sheetmask som du lägger någon gång ibland. Det här är en sheetmask som ersätter hela din morgonrutin och ska spara både tid och miljö. En vanlig hudvårdsrutin består ju av rengöring, serum, kräm och ibland en makeupprimer men allt ersätts med den här masken. Saborino är Japanskt slang för att ta genväg vilket den här tidsbesparande masken är. Japansk beauty bygger på långsiktig vård av huden i samklang med natur och forskning och det här är enligt mig en spännande nyhet. De beskriver den som frukost för huden.

Det låter för många konstigt med sheetmask för morgonen, de flesta är ju trötta och har bråttom på morgonen och vem har då tid/ lust att sitta med mask i 20 minuter. Saborino Morning Facial Sheet Mask ska sitta på i 1 minut och lösa upp ev smuts som byggts upp under natten och peppa huden för dagen. Tid totalt för masken är alltså ca 2 minuter och du kan göra annat medans masken verkar. Passformen är medvetet liten. Du kan stretcha ut den för att passa din ansiktsform men den ska inte vara så stor att den kladdar ner håret.

Recension Förpackningen är som gjord för resor. Den tar ingen plats och ersätter många produkter. Jag är riktigt sugen på att köpa hem den stora förpackningen för att se långvariga effekten av den på huden.

Mina ögon brukar vara skräpiga på morgonen och var min skräck när jag skulle använda bara den här och inget vatten men det gick bra. Sömnkusarna eller vad de heter, ni vet skräpet i ögonvrån försvann och jag kände mig ren. Jag var även skeptisk till om den återfuktade bra men det gör den faktiskt. Huden känns riktigt bra.

Eftersom jag saknar tålamod har jag lagt på masken och borstat tänderna medans den verkar. Det innebär att jag snarare låtit den sitta 2 minuter istället för en men det har gått bra. Själva arket använder man för att smeka bort allt i ansiktet med och jag har även svept av dekolletaget med den.

Jag är tveksam om jag kan byta ut hela min morgonrutin för gott mot den här men jag ser det som en otroligt bra lösning för resor.

Min största invändning var faktiskt att hoppa över rengöringen men det är som jag hört, vi tvättar ju faktiskt ansiktet noga på kvällen och då räcker det med den här masken på morgonen. Att skippa morgontvätten är ju även en klassiker för oss med känslig hud. Jag tycker den har en eucalyptusdoft och känns lite uppiggande.

Favoriten med den här är att inte behöva packa ett dagserum och dagkräm på resor. 5-packet tar samma plats som en sheetmask i väskan vilket är toppen. Hudvård för kväll behöver man ju ta med ändå men varje gram räknas på resande fot.

Saborino Morning Facial Sheet Mask 5-pack finns hos Lyko för 89kr

Köpa igen? Den fungerar bra för min hud och jag gillar hela konceptet. Jag testar mycket hudvård och kommer inte sluta med det men det här är en smart lösning för resor så JA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *