Scratch matte lacquer no shine

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Scratch matte lacquer no shine är ett överlack som ska göra nagellacket matt. Jag försöker ju minska på antalet skönhetsprodukter hemma så det här är verkligen en produkt för mig. Med det här nagellacket kan jag göra alla mina nagellack matta. Ett smart tips är att satsa på att köpa några fina färger och sedan anpassa dem med olika överlack. Jag gillar även att använda Scratch sparkle deco & topcoat 104 och deras högblanka för att variera färgerna. Tidigare har jag brukat köpa t ex ett mattsvart, ett blankt och gärna ett med glitter och det är ju inte riktigt smart mot miljön eftersom man inte hinner använda upp dem innan de blir gamla

Scratch har en hög kvalitét på sina lack och det här är inget undantag. Om man är duktig på att måla kan man använda lScratch matte lacquer no shine för att göra effekter med men jag är inte så bra att det är någon idé. Annars är det riktigt läckert att mixa matt och glansigt.

Lacket sitter bra och torkar fort. Jag tycker hållbarheten är väldigt lång på de jag tidigare haft så jag hoppas den här också är bra länge.

Scratch matte lacquer no shine finns hos Kicks för 149kr

Köpa igen? Absolut!

Scratch matte lacquer no shine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *