Skärgårdstvål havtorn

Skärgårdstvål havtorn var en av vinnarna i Nordic Natural Beauty Award så räkna med att den håller hög kvalitet. Självklart innehåller den naturliga ingredienser och tillverkas i Norden annars kan den inte ens delta i tävlingen.

Största fördelen med tvålen är att den går att använda i både söt- och saltvatten och en extra bonus är att den har ett flöde av naturkork så du kan ta med den till sjö och hav utan att vara orolig för att tappa bort den. Havtornsoljan vårda och doftar underbart. Som allt med havtorn i har den även en härlig gyllengul ton.

Annons

Korken görs för hand och repet är av naturhampa. Repet görs av lokala fiskare för hand så ingen tvål är den andra lik. Förpackningen är av papper och inte en antydan till plast är med.

Recension Hårdtvål är inte helt optimalt under korta resor men i sommar får den absolut följa med till Gotland. Asken har jag sparat för transport och korken kommer flyta så fint i havet efter bastun. Jag kommer även ta med mig Grevinnans rum Saltvattentvålen No:1 som är lite mer transportvänlig.

Annons

Doften är helt underbar. Vissa tycker att hårdtvål är ohygieniskt men jag delar inte tvål till kroppen och tycker snarare att det känns lite mer miljövänligt. Vi måste ju sluta frakta vatten över halva jordklotet och en hårdtvål kräver minimalt med vatten.

Jag tycker det är en genuin känsla med en vanlig tvål och den här doftar helt underbart och huden känns mjuk och ren.

Skärgårdstvål havtorn kostar 169kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra.

Skärgårdstvål havtorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *