StayWell foot mask healing & purifying

Inlägget innehåller annonslänkar till NordicFeel

StayWell foot mask healing & purifying är en fotmask som ska läka fötterna och ta bort föroreningar med hjälp av träkol och lavendel. Det är inte jättelänge sedan jag testade Foot mask peeling & softening Stay Well som verkligen skalar bort förhårdnader så nu ville jag mer bara mjuka upp fötterna och bevara dem fina.

De är så enkla att använda. Börja med att tvätta fötterna och öppna påsen med maskerna. Öppna öppningen upptill, jag fick ta hjälp av sambon för att öppna annars finns det ju saxar om du inte har en snäll sambo. Låt maskerna sitta på fötterna 20-30minuter och ta sedan av dem och låt bli att skölja bort serumet.

Recension Jag är inte så bra på att följa instruktioner så jag drog ett par sockor över maskerna och sov hela natten med StayWell foot mask healing & purifying. Trots att klisterlapparna inte fungerade för mig så satt de kvar och då vaknade jag med bara en socka på. Det är imponerande tycker jag. Något som också imponerar på mig är prisnivån på dem. Fötterna blir otroligt mjuka och fina.

StayWell foot mask healing & purifying finns hos NordicFeel för 29kr

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *