Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Sweed Cloud Mascara är en mascara som ska ge långa, vackra och definierade fransar. Den ska täcka fransarna från rot till topp och ge en förlängande effekt. Mascaran ska appliceras svepande uppåt från rot till topp för att maximera fransarnas längd. Du kan bygga på fler lager för mer effekt. Den är vattentålig men inte vattenfast.

Finns det några spännande ingredienser i Sweed Cloud Mascara? Panthenol som även kallas för vitamin B5 stärker och vårdar fransarna. Svart pigment skapar färg.

Recension Förpackningen är söt med moln och jag tycker att den är snygg.

Borsten är ganska stor och jag tror det är svårt att applicera mascaran fint på de undre fransarna men det gör jag aldrig så det gör mig inget. Det är lätt att applicera den och fransarna ser märkbart längre ut och då har jag ändå relativt långa fransar. Den känns lätt och fransarna blir inte tunga trots några lager.

Sweed Cloud Mascara finns hos Lyko för 249kr

Köpa igen? Jag återkommer men den känns bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *