The powerhouse lip voltage är botemedlet om du brukar slicka dig ofta på läpparna. Den ska vara ledande på att plumpa läpparna men smakar hemskt. Tungspetsen domnar. Jag tycker att läpparna blir fylligare. Om du använder den regelbundet ska den stimulera till ökad fasthet och fyllighet. Nu har jag en tendens att byta läppprodukt lite för ofta för att uttala mig om regelbunden användning. Jag har den här mer som en någon gång ibland produkt.

Det som ska göra The Powerhouse lip voltage effektiv är LineFill som ska återställa volym, MaxiLip ger 3d-effekt och VoluLip med Peptider och hyaluronsyra återfuktar. Peptider och hyaluron är ju välkända men övriga har jag inte hört så mycket om. Läpparnas färg ska intensifieras genom att öka blodcirkulationen men vilken ingrediens som ska göra det framgår inte men min gissning är något med mentol. NG Shea Butter ska förbättre läpparnas kvalitet Sheasmör är är ju också välkänt så det är en ingrediens som gör nytta.

Lite plumpingeffekt har den

Mitt trick när jag använder den är att försöka applicera produkt i ytterkant på läpparna och inte så mycket in mot munnen. Man vill ju ändå helst ha plut i ytterkanterna på läpparna.

Finns att köpa hos Faces för 100kr

Köpa igen? Det verkar vara en utgången produkt

Annons

Text kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *