Tweezerman brow razorTweezerman brow razor

Tweezerman brow razor är en kniv för att forma ögonbrynen med. Ni som följt mig ett tag vet att jag alltid försöker minska på engångsprodukter till förmån för genuin kvalitet som håller år ut och år in. Den lite högre kvaliteten brukar oftast innebära både bättre resultat och även i längden en lägre kostnad per gång.

För bäst resultat ska du byta blad varann till var tredje månad och det följer med 3 nya blad i förpackningen. Du får alltså 8-12månaders rakning.

Handtaget har en gedigen kvalitetskänsla och ligger skönt i handen. Det är extremt viktigt för ett verktyg som är gjort för att forma brynen med. Rakbladet på Tweezerman brow razor är gjort i rostfritt stål. Ett tåligt blad ger precision utan att skada huden.

Recension Förpackningen är vacker och jag kan tycka att det går åt onödigt mycket plast men samtidigt förstår jag att den är till för att skydda och även för att exponera produkten på hyllan.

Handtaget känns underbart i handen och man får en bra precision. Den lilla extra tyngden metallen ger gör den stadigare än t ex Depends som de flesta testat. När vi ändå är inne på den så kan jag nämna det som gjorde att jag letat fram den här. På något vis lyckas jag alltid bryta av Depends knivar och skyddet glider även lätt av i sminkväskan. När skyddet ramlar av skadar man fort bladet och då gör man mer skada än nytta. Huden runt ögonbrynen ska vi vara rädda om och inte använda skämda blad på.

Nu vet jag att man inte ska men det händer även att jag putsar bort lite fjun på överläppen med den här. Det ska inte jämföras med Dermaplaning som ska utföras av proffs på salong. Den ska användas till bryn så tro inte att jag har tipsat er om något annat. Jag ger tillräckligt med galna råd ändå.

Tweezerman brow razor finns hos lite olika handlare för 199kr med Bangerhead har bäst pris på 139kr

Köpa igen? Handtaget känns som att det kommer hålla resten av mitt liv men fler blad kan jag absolut köpa och om den försvinner köper jag definitivt en ny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *