Unecare Dearly facecream vitamin
Unecare Dearly facecream vitamin

Unecare Dearly facecream vitamin är en naturlig och ansiktskräm med vitaminer som ska ge lyster och göra att du lättare blir brun. Den har varit nominerad i Stockholm Beauty Week 2021 och vann Organic Beauty Awards 2018. Du kan använda den både dag och natt. Den är handgjord på västkusten.

Annons

Om du är vegan får du kolla efter något annat, den innehåller bivax som har otroligt hudvårdande egenskaper. Unecare Dearly facecream vitamin är som du kanske gissat utifrån namnet rik på vitamin c&e, eftersom den innehåller karotin är den även rik på a-vitamin. Doften kommer från apelsin.

Recension Som du kanske vet gillar jag naturliga produkter men den här lider lite av ett vanligt problem. Designen är fin men känns lite hemgjord. Nu är det här ju en handgjord produkt så jag tycker att det känns charmigt. Det uppskattas att den har en pump så produkten håller längre utan att utsättas för syre.

Doften är härlig och påminner om Rosenserien morotsolja. Färgen är som den ser ut i flaskan lätt gyllenorange och härlig. Den absorberas snabbt och blir inte så blank.

Om man får färg snabbare i solen vet jag inte eftersom jag använder spf, undviker solen och använder brun utan sol.

Unecare Dearly facecream vitamin kostar 290kr men nu har de rea om du är snabb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *