Utsukusy Baku
Utsukusy Baku

Utsukusy Baku är ett veganskt serum med liknande effekt som retinol. Jag har testat några produkter från Utsukusy och de håller generellt en hög kvalitet. Det ska föryngra och balansera huden. Du ska kunna se en fastare och slätare hud vid regelbunden användning.

Annons

Bakuchiol brukar kallas för naturens retinol men har inte lika starka biverkningar. Det ska sätta fart på hudens produktion av fibroblaster, kollagen och elastin.

Recension Flaskan är snygg och resevänlig. Den väger minimalt men är ändå inte tunn och ömtålig. Extra plus för en hygienisk pump och airless! En perfekt förpackning helt enkelt men jag måste ju klaga lite och det är ju svårt att se hur mycket det är kvar i flaskan men det är ju ett litet bekymmer som man överlever.

Den absorberas snabbt och har en mild doft. Efter några användningar tycker jag att huden ser fräschare ut. Om jag är galet optimistisk eller om serumet är otroligt bra är svårt att avgöra men jag tycker mig även ana en viss förbättring i fastheten på huden. Extra plus i kanten nu på våren att den inte gör huden solkänslig!

Utsukusy Baku är en salongsprodukt.

Köpa igen? Oh yes, min hud gillar den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *