Wise deo

Wise Deodorant Fresh Citrus är en produkt som jag vet många söker. Den är ekologisk, ”giftfri” och passar även för känslig hud. Vår armhåla är känslig och vi vill absolut inte besväras av klåda eller utslag i den. Inte heller vill vi lukta svett. Fri från syntetiska tillsatser, aluminium och alkohol vilket faktiskt är rimligt att inte vilja ha i sin deodorant men vissa tillverkare tror det är effektiva ingredienser.

Annons

Som med de flesta produkterna som jag använder fungerar den här för alla även oss med känslig hud. Det som ska hindra svetten från att lukta är alun. Alun är ett naturligt mineralsalt. Förutom alun innehåller den noggrant utvalda eteriska oljor som även har antiseptiska egenskaper. En annan sak som jag jublar över är att den torkar snabbt och missfärgar inte kläder. Jag hatar deofläckar på kläder!

Första gången jag testade den tyckte jag att doften var lite för stark men nu gillar jag den!

Jag var som vanligt lite för snabb på att testa naturliga dess och är alltid skeptisk efter det. De första naturliga deodoranterna funkade inte alls men nu tycker jag att många naturliga är bättre än en vanlig. Wise räknar jag definitivt in som en riktigt bra deo. Inte ens efter ett längre pass på gymmet känner jag av någon doft. De senaste dagarna har min rygg krånglat och då brukar jag även lukta illa under armarna men har inte märkt något av det. Är det bara jag som alltid får illaluktande svett när jag har ont?

Wise Deodorant Fresh Citrus kostar 179kr hos Wise Organics. Är du snabb kan du hinna köpa gamla designen till ett reducerat pris.

Köpa igen? Absolut, jag är lite småkär i nya designen med svart, vitt och guld! Dessutom är den så bra!

Wise deo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *