Deodoranter Ekologiskt Kropp Tester

Wise deo fresh citrus

Wise Deodorant Fresh Citrus är en produkt som jag vet många söker. Den är ekologisk, ”giftfri” och passar även för känslig hud. Vår armhåla är känslig och vi vill absolut inte besväras av klåda eller utslag i den. Inte heller vill vi lukta svett. Fri från syntetiska tillsatser, aluminium och alkohol vilket faktiskt är rimligt att inte vilja ha i sin deodorant men vissa tillverkare tror det är effektiva ingredienser.

Annons

Som med de flesta produkterna som jag använder fungerar den här för alla även oss med känslig hud. Det som ska hindra svetten från att lukta är alun. Alun är ett naturligt mineralsalt. Förutom alun innehåller den noggrant utvalda eteriska oljor som även har antiseptiska egenskaper. En annan sak som jag jublar över är att den torkar snabbt och missfärgar inte kläder. Jag hatar deofläckar på kläder!

Första gången jag testade den tyckte jag att doften var lite för stark men nu gillar jag den!

Jag var som vanligt lite för snabb på att testa naturliga dess och är alltid skeptisk efter det. De första naturliga deodoranterna funkade inte alls men nu tycker jag att många naturliga är bättre än en vanlig. Wise räknar jag definitivt in som en riktigt bra deo. Inte ens efter ett längre pass på gymmet känner jag av någon doft. De senaste dagarna har min rygg krånglat och då brukar jag även lukta illa under armarna men har inte märkt något av det. Är det bara jag som alltid får illaluktande svett när jag har ont?

Wise Deodorant Fresh Citrus kostar 179kr hos Wise Organics. Är du snabb kan du hinna köpa gamla designen till ett reducerat pris.

Köpa igen? Absolut, jag är lite småkär i nya designen med svart, vitt och guld! Dessutom är den så bra!

Wise deo

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *