Wise Organic Skincare face cream Anti age neroli är en kräm som ska bromsa åldersförfallet med nerolidoftande antioxidanter.

Ni som följer mig vet att jag alltid hittar något att klaga på. Den här är inget undantag. När man köper antiage börjar man bli gammal. De flesta ser lite dåligt då, hur ska man kunna läsa texten? Jag misslyckas med läsglasögon. Nu har Wise vackra bra produkter och är absolut inte ensamma om myrtexten. Allt är extra förlåtet eftersom de är ekologiska också. Jag brukar även morra över anti age eftersom livet blir roligare för varje år. Även det gnället dödar Wise elegant genom sitt vackra uttryck Proage!

Annons

Flaskan får bonuspoäng av mig. Kombinationen av vitt, guld och lite svart är smakfull och stilren. Den är gjord i stabil plast. Självklart har den en pump också. Pump är fräscht och gör att produkten håller längre med en mindre mängd konserveringsmedel.

Jag är såld på Wise Organic Skincare Face Cream Anti Age neroli innan jag ens öppnat den. Vad ska den göra?

Den ska ge lyster och släta ut. Berika huden med vitaminer och vara upplyftande. Cellförnyelsen och elasticiteten ska gynnas.

Den går att använda som både dag och nattkräm. Min plan är att använda den tillsammans med Wise Organic Skincare Deep cleansing milk och Wise Organic Skincare magic drops. Den rekommenderade mängden kräm är en knappnålsstor klick till ansiktet och halsen.

Första intrycket är positivt. Doften är underbart örtig. Jag tycker det påminner om lavendel och något mer. Neroli är ju pomerans och det är ju en klassisk doft på hudvård med naturliga ingredienser. Ett pump kändes lite men när jag applicerade den så räckte det. Huden känns bra och får en rosig ton. När den absorberats får man en sidenmatt lyster.

50ml Wise Organic Skincare Face Cream Anti Age neroli kostar 429kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *