Inlägget innehåller reklamlänkar

Yope yunnan nourishing body butter är ett body butter som är bäst för normal till väldigt torr hud. Det är gjort på 98% naturliga ingredienser och ska göra huden silkeslen och väldoftande. Jag har tidigare testat Yope natural intimate gel wash som är helt underbar. Samma söta kanin återfinns på den här. De har ett stort produktutbud och jag tror att det här är ett märke som kommer öka i Sverige. Den här ska även stärka hudbarriären vilket uppskattas stort.

På bilden syns en liten del av deras utbud. Alla tillverkade med naturliga ingredienser

Vad är det då som ska ge en mjuk och återuktad hud i Yope yunnan nourishing body butter? Klassikern sheasmör finns i den tillsammans med murumurusmör så får huden näring och elasticitet. Murumurusmör är väldigt rikt på a-vitamin så du får retinoleffekt till hela kroppen. Du hittar också te extrakt som ska stärka blodkärlen. Oljorna är en mix av oliv, kokos och avokadoolja.

Recension Burken är snygg och jag tyckte tidigare att illustrationerna på dem såg lite barnsliga ut men har bytt åsikt. Nu tycker jag de är drömmigt vackra. Det stör mig lite att burken är i svart plast men jag har hört att det är på gång att den ska gå att återvinna. Gissa hur lycklig jag kommer bli om det blir möjligt. Svart är snyggt och helt klart det jag föredrar men miljökämpen i mig gråter lite av att det inte går att återvinna den. Jag ska leta något passande återbruk för burken när den tar slut.

Konsistensen är inte så oljig som vissa body butter kan vara och det är riktigt bra. Du behöver otroligt lite produkt så ta pyttelite och ta hellre mer om det inte räcker. Ett risgryn är lagom till min hand

Doften är helt underbar och påminner om äpple tycker jag. Det ska vara kinesiskt te men jag tycker mer fräsch äppeldoft. Det är en lyxig härlig doft som ligger kvar lagom utan att inkräkta på parfymer.

Yope yunnan nourishing body butter finns hos CDON för 320kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *