Real techniques miracle airblend spongeReal techniques miracle airblend sponge

Inlägget innehåller reklamlänkar

Real techniques miracle airblend sponge är en vegansk makeupsvamp som ska få din foundation att ligga finare på ansiktet och lämna en matt yta. Debatter pågår om man får bäst resultat med svamp, pensel eller fingrar. Jag hävdar att det helt beror på vad man vill ha för resultat och vilket redskap du fungerar bäst ihop med. Den har dessutom antimikrobiella egenskaper vilket ska göra den mer hygienisk. Skyddet varar i upp till 30 dagar. Du kan använda den torr eller fuktig beroende på hur mycket täckning du vill ha. En torr svamp täcker mer och vill du ha lite mer naturlig finish så fuktar du svampen.

Det som ska skapa en naturligt matt yta med Real techniques miracle airblend sponge är en memoryfoamteknologi som ger en bättre täckning. Platta sidan på svampen är för applikation, toppen har du för att täcka extra mycket på mindre partier och den runda delen är för att jobba i din bas. Kom ihåg att tvätta den efter varje användning och rengör ordentligt varje vecka. De rekommenderar att du byter var 30e dag.

Nästa fördel med 2-pack är att man kan jämföra dem. Den längst bort har jag lagt i ett vattenglas några minuter. Jag tycker att det är en fördel att svampen inte sväller just något. Fläckarna du ser är min foundation för dagen.

Recension 2pack är smidigt eftersom du kan varva mellan svamparna. Den ska torka noga mellan tvättarna och då är det bra att ha en till om du sminkar dig dagligen. Var alltid noggrann med att hålla dina makeupredskap rena eftersom bakterier kan orsaka hudproblem och det vill vi inte ha. En svamp blir äcklig fort.

Jag tycker att foundationen blir snyggare när man applicerar med svamp. Den är även bra för att sudda ut konturerna på contouring. Concealern täcker bättre när den läggs med svamp så jag måste leta upp ett storpack av den här. Något jag gillar extra mycket är hur jämn och fin huden ser ut men det är svårt att fånga på bild. Om man jämför den med Real Techniques miracle mixing sponge så saknar jag lite silikonplattan på den här men tycker att finishen på makeupen blir snyggare med den här. Formen i övrigt är lika.

Det antimikrobiella vet jag inte riktigt om fungerar men jag gör rent den varje gång jag använder den. Något som förvånar mig är att den ska bytas efter 30dagar, det är väldigt kort tid. Många andra svampar ska bytas var 6e månad.

Real techniques miracle airblend sponge finns hos Nordic Feel för 87kr, jag hittade duopacket också men för 204kr vilket gör att jag hellre tipsar om att köpa enpack.

Köpa igen? Jag är kluven, den är bra men det känns inte ok mot miljön att slänga den efter 30dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *