Yugou In Wash scent from above Sunset Dream
Yugou In Wash scent from above Sunset Dream

Yugou In Wash scent from above Sunset Dream är pärlor som ska få din tvätt att dofta gott utan vanligt sköljmedel. Att erkänna att man saknar väldoftande tvätt känns lika trendriktigt som att sakna rökning och solarium men dofter är viktigt för vårt välbefinnande.

De är enkla att använda. Man häller upp det man vil ha i locket. Hur mycket beror på hur mycket doft du vill ha och det finns en skala i locket som hjälp. För mycket Yugou In Wash scent from above Sunset Dream brukar sällan bli bra så använd hellre för lite än för mycket när du testar dig fram till ditt lagom.

Recension Jag tycker förpackningen är riktigt snygg och livar upp tvättstugan. Pluspoäng för att färgen matchar snyggt med mitt lila golv i tvättstugan så den här får absolut stå framme.

Det är enkelt att hälla upp pärlorna och runt 20 känns lagom till en vanlig maskin men sånt är helt individuellt. Till sängkläder och handdukar kan jag ta lite mer än till kläder eftersom jag inte vill att klädernas doft kolliderar med parfymen. Doften är helt underbar och känns riktigt fräsch.

Det som fått mig att sluta med sköljmedel är alla larm om hur skadligt det är för hud, natur och mycket annat. Jag har inte hunnit kolla om det här kan irritera huden eller skadar naturen men lita på att det kommer en uppdatering bara mitt schema är lugnare.

Min hud har inte reagerat och jag har fått klåda av många olika sorters sköljmedel.

Yugou In Wash scent from above Sunset Dream finns hos Lyko för 79kr

Köpa igen? Har redan köpt hem en massa mer. Den är ofta slutsåld hos Lyko så jag hamstrade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *