Ohora har mjuka lösnaglar som ska vara enkla att applicera. Jag faller ju för allt som låter enkelt även om många såna lösningar inte riktigt brukar ge ett bra resultat. Om ni inte tror mig så vill jag rekommendera att du läser om Glamlab lösögonfransar. Jag brukar alltid tjata om att om något låter för bra för att vara sant är det nog så men sen hittar jag något som ser så bra ut att jag bara måste testa. Någon otrolig gång har det faktiskt varit nästan så bra som det låtit men det är sällan det händer.

Annons

Tanken är att man ska klistra fast nageln på sin egen och sedan härda med deras lampa. Jag hittade en kampanj där man fick lampan på köpet och det är ju alltid bäst att använda det som hör ihop även om jag tror att någon annan lampa kan fungera. Jag liksom många andra har Depend Gel iQ hemma och den lampan fungerar säkert lika bra.

Basen i en lyckad manikyr är förberedelse. Jag startade med en peeling och sedan tog jag bort mitt turkosa vilket tog ca 15 min. Nagelbanden petades ner med pinnen som följer med. Innan man applicerar naglarna ska man rengöra med rengöring som också ligger med.

Förutom kostnaden är skälet till att fixa naglarna hemma ofta att spara tid. Jag tog därför tid när jag gjorde mina naglar. Nu är jag så långt ifrån proffs man kan komma men 1 timme för ett mediokert resultat gör att det nästan känns som att det vore klokare att göra på salong och få det bra gjort.
Annons

Att något är snyggt direkt efter applicering är en sak. Vem har inte läst instruktioner om att lösnaglar inte ska appliceras för nära nagelbanden? Jag är uppenbarligen en sån som inte riktigt läste det så noga. På torsdagen gjorde jag naglarna och på söndag hade jag de charmiga kanterna. Under kanterna kommer olja och annat komma in och naglarna kommer ramla av,

Kanterna hade gått att förebygga genom att göra rätt på en gång. Glansen är dock väldigt snygg men de blir inte så hårda som jag önskar och de spricker lite under dagarna. Tummarna vart så mjuka att jag fick kapa av dem i längd med mina egna naglar eftersom de förutom att vara mjuka även var klibbiga. Efter ungefär en vecka fastnade håret i kanterna och naglarna störde mig så mycket att jag försiktigt bröt lös dem. Det finns remover för det men jag hade ingen och det slet faktiskt mindre än vad det gör när man sliter bort Depend Gel iQ vilket man inte heller ska.

Ohora naglar finns hos Dermaspace för 188kr exkl lampa Inte reklamlänk

Köpa igen? Näpp, jag är inte ens säker om jag vill använda de som är kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *