Zao lip ink 445 nude pink
Zao lip ink 445 nude pink

Zao lip ink 445 nude pink är ett lipgloss i en läcker trähylsa. Den är rejält pigmenterad och har ett innehåll som gör att färgen sitter länge. Som alla Zaos produkter är den naturlig och har många miljöcertifieringar. Ekomakeup fnyser många åt men jag tycker att den blivit riktigt bra de senaste åren och ska inte jämföras med det som kom för 15år sedan.

Annons

När du använt upp ditt gloss skruvar du på vita ringen och tar lös innehållet och sparar hylsan. Så miljövänligt och bra! Det räcker inte med att vi köper miljövänligt, vi ska även tänka på att förebygga avfall och det gör ju det här utan att offra elegans eller bekvämlighet.

Vad gömmer det sig för spännande innehåll i Zao lip ink 445? Huvudingrediensen är ekologisk ricinolja. Karnubavax bildar en skyddande hinna som både bevarar färgen längre och håller kvar fukt i läpparna. Jojobaolja lugnar och mjukgör. Ingredienserna är naturliga och har dokumenterad effekt vilket jag verkligen uppskattar.

Annons

Recension Hylsan är snygg och fördelen med bambu är att det varken blir kallt eller varmt. Metall tar ju till sig omgivande temperatur men det gör inte bambu. Jag kan inte vara den enda som gjort missen att glömma läppstift i bilen, om du inte gjort det säger jag bara att fortsätt så. Det är ett elände att få bort läppstift från bilinredning.

Jag har bara en negativ sak att säga om det här och det är inte läppglansets fel utan mitt eget. Sedan jag tatuerade läpparna så använder jag mest läppbalsam och har upptäckt att gnuggar läpparna mot varandra så allt hamnar utanför. Sommarens uppgift får helt enkelt bli att jobba bort ovanan.

Färgen är verkligen som en softare variant av mina egna läppar och finishen är elegant matt. Eftersom den är rejält pigmenterad så rekommenderar jag dig att snåla vid appliceringen. Det blir lätt kladdigt om du tar för mycket.

Jag har även testat deras Zao pearly eyeshadow 125 och Zao 673 Hypnosis och bägge är riktigt bra. Den här är också bra så jag börjar inse att jag tydligen gillar Zao.

Zao lip ink 445 nude pink kostar 245kr och refillen 155kr

Köpa igen? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *