Aiva The Oil

Aiva The Oil är en finsk olja som ger multiuse ett ansikte. Den fungerar för rengöring, massage, badolja och mycket mer. Den är även nominerad i Nordic Natural Beauty Awards 2022. Tillsammans med Aiva The Cream ska du kunna skapa en komplett hudvårdsrutin för ansikte och kropp. Gissa om jag kommer testa det under någon resa.

Som du kanske gissat utifrån vad den är nominerad i för tävling så har den naturliga ingredienser. Naturliga skönhetsprodukter har börjat bli både effektiva och härliga och jag väljer dem oftast. Solros-, jojoba, oliv- aprikoskärne-, havtorns-, blåbärsfrö- olja är en för mig helt ny kombination. Tocopherolen ger lyster och håller produkten fräsch länge. Doften kommer från vanilj.

Annons

Recension Flaskan är tyvärr ingen succe för mig. Min stressade hjärna klarar inte av rött och mixen av ljus och mörkröd är ingen hit. Nu är det som tur var viktigare med insidan än utsidan och jag har badrumsskåp att gömma flaskor i.

Doften är helt underbar och påminner om Sapienic makeupremover

Den känns riktigt skön på huden och man blir inte oljeblank. Jag ser fram emot att testa den som makeupremover och mycket annat

Aiva The Oil finns hos Happy Food Store för 469kr

Vill du höra mer om storyn bakom Aiva kan du lyssna på en interjvu med grundaren Jonna Jalkanen och Satu Mäkinen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *