Anaaka

Anaaka är ett märke som jag hittade på Instagram. De har en intressant filosofi och när de hade erbjudande om gratis provkit passade jag på. Kitet innehåller en komplett rutin för hela dygnet.

Märket profilerar sig med halalkosmetik, jag är inte helt insatt i vad det innebär. Prisnivån är medium och om de är bra så är det verkligen prisvärt. Det som fångade mig var naturligt, premium, vegansk, crueltyfri. De kombinerar det med modern teknologi och år av experters erfarenhet

De hade imponerande snabb leverans. Storleken på proverna är tillräcklig för att kunna bilda en uppfattning. Jag vill gärna ha tillgång till mer än en produkt från ett märke om jag ska prova något nytt.

Annons

Stilen på flaskorna är sjukt snygg och kvaliteten på asken de kom i var snygg men inte överdrivet tjock. Ärligt talat så kan jag störa mig på överarbetat emballage. Ytterst få boxar återanvänds. Samma sak som jag gillar med flaskorna är min största invändning. De är stilrena men jag som ser lite halvdåligt har svårt att läsa texten under flaskan. Eftersom de enbart har text under så är risken att man tar fel stor. Det går att lösa med att placera dem i ordningen de ska användas. Om man köper produkterna i kitet i fullsize så är det problemet löst.

I kitet fick man rengöring, serum, dag– och nattkräm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *