Annabelle minerals peach glow rouge

Annabelle minerals peach glow rouge är mitt senaste tillskott från Annabelle Minerals. Jag har tidigare använt Lily Glow och den är underbar men känns ibland lite för rosa. Peach glow är som ni kanske gissat från namnet en mer persikoton med lyster. Lystern kommer från finfördelade partiklar och ser naturligare ut än de med glitterflagor. Färgen är varmare än Lily Glow och passar mer för mörkare hudtoner. Jag byter hudton under året så de kompletterar varann. Det är både en highlighter och en rouge i ett.

Annons

Pudret innehåller också vårdande oljor, mineraler och e-vitamin. Mixen gör att Annabelle minerals peach glow rouge känns krämigt fast det är i puderform. Ni som följt mig ett tag vet säkert att jag vill tycka om mineralmakeup eftersom det är naturligt och låter huden andas men jag får utslag av många märken, Annabelle är ett undantag som min hud klarar och därför har jag köpt många av deras produkter! Highlighterborsten förtjänar ett eget inlägg men i korthet är den underbar.

Annons

En vanlig vardag tar jag bara den och lägger ett tunt lager. Kom ihåg att den är rejält pigmenterad så lite räcker långt. Vill man ta ut svängarna extra så går det att lägga en bronser och highligter med den. Det går även att bygga upp en metalliclook som är rätt cool.

Burken är riktigt bra, den har en sil som man skakar fram pudret genom och det går att låsa locket. Löspuder har ju annars en förmåga att föröka sig över hela resväskan.

Annabelle minerals peach glow rouge finns hos Annabelle Minerals för 249kr

Köpa igen? Det kommer jag nog göra, jag är ju redan inne på min andra dosa av den andra färgen och har ibland önskat en varmare ton av den.

Innehållsförteckningen är väldigt kort och syns även på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *