Australian Bodycare hair care

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till MEDS

Australian Bodycare hair care är ett hårbalsam som ska lugna kliande hårbottnar och motverka mjäll. Det är även fuktgivande vilket mitt hår verkligen behöver. Det ska ge näring till skadat och torrt hår.

Som vanligt är den vegansk och innehåller tea tree oil. Australian Bodycare hair care innehåller också sheasmörsolja för att ge ett glänsande hår och en lugn hårbotten. För att lugna hårbotten så innehåller balsamet extrakt från tasmansk bergspeppar. Panthenol och Provitamin B5 ska återfukta.

Annons

Balsamet ska appliceras i nytvättat hår och verka i minst 2 minuter. Om du vill kan du låta det verka under flera timmar som en kur. Det går vid behov att applicera balsamet även i skalpen vid behov.

Recension Flaskan har en bra design och fungerar för både kvinnor och män. Pump som det är på största flaskan är ju något som jag uppskattar. Litet minus för att pumpen inte hamnar rakt över trycket när man öppnar den men det är problem som man överlever.

Jag har testat att bara applicera i längderna och i skalpen av ren nyfikenhet. Nu har mitt hår en förmåga att bli tungt om man har fel balsam för nära skalpen. Håret blir mjukt och lätt att reda ut och får en trevlig glans.

Doften är inte så påträngande som vissa tea treeprodukter kan ha.

Nu har jag inte några problem med mjäll men kan ibland uppleva en kliande skalp. De gånger det kliat i min hårbotten så har jag lagt på Australian Bodycare Scalp serum och låtit det verka. Oftast lägger jag på den innan gymmet och tvättar bort den med Australian Bodycare hair clean och avslutar med den här som får verka en stund.

Australian Bodycare hair care 500ml finns hos MEDS för 159kr just nu ord 199kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *