Australian Bodycare Scalp Serum

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Australian Bodycare Scalp serum är räddningen för stressade skalper. Den var även med i Goodiebox The Open Box. Om hårbotten är ur balans så hjälper inga bra produkter så vårda skalpen lika ömt som din hud. Den är helt vegansk och inte helt otippat innehåller den tea tree oil. Tanken är att den ska både återfukta och lugna skalpen.

Att använda Australian Bodycare Scalp serum är väldigt enkelt. Pipen på flaskan gör det enkelt att nå ner till skalpen och ska masseras in i på torr hårbotten och verka minst 30 minuter innan du tvättar ut den. För bäst effekt ska du använda den 1-3 gånger per vecka.

Recension Flaskan är väl anpassad för produkten. Pipen är lagom stor så du får ut rätt mängd produkt. Det är lätt att komma ner till skalpen med pipen.

Annons

Sommartid är det extra viktigt att återfukta skalpen eftersom solen gärna torkar ut och solhattar kan irritera vår känsliga hårbotten. Jag var smart första gången jag testade och applicerade serumet innan gymmet och satte upp håret. Det såg inte helt fräscht ut innan och vart inte fräschare med serumet men det såg ändå inte flottigt ut.  Jag lät det sitta hela kvällen och även över natten. Det kändes inte som att serumet skulle skada mitt sidenörngott

När jag hade tvättat ur serumet med Australian Bodycare hair loss wash och efterbehandlat med Australian Bodycare hair loss conditioner kändes håret både tjockare och friskare. Nu har jag ju vädrat och masserat hårbotten dagligen med Herb hub cirkulationskam några dagar och det gör ju sitt också men serumet fungerar verkligen. Jag kommer uppdatera om någon vecka.

Efter några användningar är håret närmast hårbotten mycket fräschare. Håret har en djupare glans.

Australian Bodycare Scalp serum finns hos Lyko i 3 olika storlekar 150ml kostar 179kr

Köpa igen? Det tror jag att jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *