Aveeno Skin relief moisturising hand cream

Aveeno Skin relief moisturising hand cream är en handkräm för väldigt torra händer. Den ska även lugna och bygga upp hudbarriären. Något jag gillar extra mycket är att den ska vara kladdfri och absorberas snabbt. Det glädjer mig att det även finns handkrämer som skyddar hudens mikrobiom.

Var är det då som ska laga händerna i Aveeno Skin relief moisturising hand cream? Stjärnan i krämen är ett prebiotiskt trippelt havrekomplex av havremjöl, havreextrakt och havreolja. Det som ska förbättra balansen i hudens mikrobiom är sheasmör. Eftersom den är för skadad hud är den parfymfri.

Recension: Tuben är enligt mig i lagom format för att gå ner i en handväska. Bonuspoäng för snäpplock eftersom jag inte tycker om att kladda runt med skruvlock.

Doften är verkligen neutral men just när man smörjer är det lite doft som är svårplacerad. Den är inte helt trevlig men försvinner fort och är inte så stark att den stör omgivningen.

Man behöver väldigt lite av den så en tub räcker länge. Allra viktigast så absorberas den fort och blir inte klibbig. När jag sitter på tåg brukar jag passa på att massera händerna när jag ändå smörjer dem och vissa rullar sig och blir äckliga då. Den här klarar det också.

En viktig detalj som jag höll på att glömma. Händer och nagelband blir supermjuka av den och det är som att smörja in sig med ett lagningskit. Jag kombinerar den här med Rosenserien nail and cuticle oil just nu.

Aveeno Skin relief moisturising hand cream finns hos Apohem för 71kr, ord 89kr

Köpa igen? Så effektiv och det priset? Lätt att jag kommer köpa den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *