Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

Continu Hyaluronic acid recovery sachet masque är en intensivast för håret som ska förbättra fuktupptagningen i håret. Hyaluron i ansiktet är vi ju bekanta med så det är klart att även håret ska det. Jag har ju redan produkter för kroppen med hyaluronsyra. Den är vegansk och svensktillverkad!

Sodium PCA ska frigöras gradvis och förbättra fuktupptagningen i håret. Continu Hyaluronic acid recovery sachet masque innehåller även vårdande kokosolja och äppelolja som ska bidra till fukt utan att tynga ner. För att skydda håret mot fria radikaler och bevara hårfärgen så innehåller den också linfröextrakt.

Jag testade den en dag när mitt hår var i risigt skick och hör och häpna, jag hade använt mängder av torrschampo. För att ge inpackningen en chans så schamponerade jag dubbla omgångar och använde Skalpborste innan jag applicerade masken. Den fick sitta 3-5 minuter som det rekommenderas. Under tiden passade jag på att göra en helkroppspeeling.

Continu Hyaluronic acid recovery sachet masque finns hos Kicks för 149kr

Köpa igen? Testat för lite för att kunna ha en åsikt. Ett prov ger inte tillräckligt för att kunna uttala sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *