de Cure micro biome repair mist – spraymist med d-vitamin, shiitake, pha-syra, aha-syra och superfood som kål, grönt te, havtorn, ingefära, gurkmeja och ashwaganda. Innehållet påminner om en bra smoothie. Den ska liva upp trött hud och ge ett hälsosamt glow. Syrorna exfolierar och balanserar. Misten går att ha som ett steg i hudvårdsrutinen men du kan även mista lite under dagen för att få extra glow. Vissa sprayar mist även i håret under dagen men eftersom den här har både glykolsyra och mjölksyra i sig är det bättre att använda en annan mist till håret och ha denna till ansiktet.

Annons

Vår huds mikrobiom har äntligen börjat uppmärksammas. Efter alla hemska rengöringar och spritdränkta händer så är det dags att ge vår hud lite goda bakterier som kan återställa balansen. Mitt favoritmärke som jobbar på hudens mikrobiom är Sapienic men det glädjer mig att fler jobbar med goda bakterier.

Nu är min hud i ok balans och jag har har inte märkt något revolutionerande efter en vecka. Jag hade önskat att sprayen var mistigare. Det är svårt att få den där sköna dimman och det blir mer som en spray.

Jag hittar ingen svensk återförsäljare men de Cure har den på sin hemsida. Fullsize kostar 550kr

Köpa igen? Ska testa den mer först

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *