Sapienic Boost är en kurprodukt från det nya märket Sapienic. Deras produkter ska bygga upp vår huds mikrobiom och återställa balansen. Det jag tidigare testat från dem är otroligt bra så jag har höga förväntningar på den här.

  • 100% naturlig
  • Ekologiskt certifierad av COSMOS
  • Koldioxidneutral
  • Plastneutral
  • Inga djurtester
  • Vegan

Så långt gillar jag den här produkten. Vi måste tänka på naturen i vårt val av hudvård och självklart även måna om djuren.

Min gissning med varför det är uppdelat på 3 st mindre flaskor är att minska mängden hudirriterande konserveringsmedel.

Sapienic Boost finns att köpa via Sapienic och några väl valda återförsäljare

Man ska använda boostern på kvällen under ca en vecka så det här är inte en vardagsprodukt för dagligt bruk. Den lilla kulan på toppen rollar du på produkten med.

Applicera Sapienic Boost efter Lipids, men innan Serum, på kvällen. När ampullen är slut så byter du ut refillflaskan.Det går även att köpa fler refiller.

Ingredienser

Squalane, Hexadecenoic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

100% av ingredienserna har ett naturligt ursprung.

I första hand hoppas jag att få en fin frisk hud av den här. Det finns studier som visar på att rynkorna minskar vilket skulle göra mig överlycklig efter att ha blivit avrådd från fillers.

Under tiden som jag testar Sapienic Boost är det här min hudvårdsrutin. En rengöring som är färsk och mikrobiomvänlig, Sapienic Boost och Akademikliniken Cure Recovery Cream. Jag har även en tester med makeupremover och serum kvar av de jag fick eftersom jag gjorde slut på lipiderna fortare.

Jag ska kolla upp om man ska ha kräm över boostern. Rengöringen endast kvällstid eftersom jag har en känslig hud.

Se även ett intressant klipp med Christopher Genberg om hur du kan få en frisk hud! Han har en hel serie intressanta klipp om vår hud och hudvårdsindustrin. Jag har även haft många diskussioner med honom om de mest provocerande uttalandena och hittat en logisk tråd i resonemanget.

Att tvätta bort oljorna från huden tar ner hudens egna skydd och gör oss mottagliga för en massa otrevligheter.Att tvätta bort oljorna från huden tar ner hudens egna skydd och gör oss mottagliga för en massa otrevligheter som kan leda till hudproblem.

Vår moderna livsstil är inte bra för vår hud och vi har ju under många år jagat bakterier urskillningslöst. Problemet är att vi inte gjort någon skillnad på goda och onda bakterier. Det här är en produkt som återställer mikrobiomet och har som mål att du inte ens ska behöva hudvårdsprodukter eftersom huden sköter sig själv.

Annons