Dr Grandel Retinolampull har jag sparat till ett event då jag vill vara extra snygg men tyvärr tappade jag den i golvet så den vart öppnad så jag bestämde att det var ett speciellt tillfälle. Det är en intensivbehandling som ska minska fina linjer och rynkor och övriga ålderstecken. Som ni ser i botten på flaskan så har den en underbar grön färg. Den här ingick i Dr Grandel Rainbow Selection

Vad är det då som ska uträtta mirakel i Dr Grandel Retinolampull? Inte helt otippat är det såklart retinol som är känt för att minska fina linjer och djupa rynkor. Även hudtonen ska förbättras. Liposomer gör att produkten når djupare vilket ger en ökad effekt.

Ampullen kan användas som en engångsbehandling eller som kur. En kur är mellan 1-4veckor 2-3 dagar per vecka. Hela ampullen ska användas på en gång eftersom innehållet oxiderar snabbt när den är öppnad.

Recension: Efter att ha riskerat glassplitter i ansiktet med min skadade ampull så hoppades jag på att vakna slät och snygg med en spänstig hy. Nu klarade den inte av att uträtta såna underverk men wow vilken hy jag möttes av i badrumsspegeln. Den lilla ampullen hade suddat rejält och hade mer effekt än jag trodde. Hyn var slätare och hade en härlig lyster och jag brukar inte vakna snygg.

Dr Grandel Retinolampull finns i 3-pack hos Lyko för 249kr

Köpa igen? Absolut, den är underbar

Dr Grandel Retinolampull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *