Holistisk Hälsa & Själslig Skönhet 2022 var flyttad till livrustkammaren istället för Strandvägen. Som alltid var det en underbar blandning av människor. Utställarna hade en otrolig bredd och hade allt från kaffe till krämer och man kunde verkligen handla många produkter för inre och yttre skönhet till otroliga priser. Hela fokuset med eventet är skönhet inifrån för om vi inte mår bra syns det även på utsidan. Skönhet är ju mer än smink.

Temat den här gången låg på inre skönhet och var lite lugnare och mer nedtonat. Förra eventet hade modevisning och Chakra Balance dans. Den här gången var det alltså lite lugnare och mer nedtonat vilket var passande eftersom vi alla var lite ovana vid folksamlingar efter pandemin.

Annons

Alla utställare fick komma upp på scenen och göra en kort presentation av sitt företag och vad de bidrog med på prisbordet och det var många spännande produkter som fångade mitt intresse. För att vara rättvis låter jag bli att utse någon favorit. Jag nöjer mig med att det var en bra mix av saker och helst hade jag vunnit alla.

Agneta hade även gett ut boken så in i själen som ska vara ganska lik podden så om du har lyssnat på den kommer du känna igen dig i boken. Kombinationen med Christina och Agneta skapade intressanta diskussioner och kontrasten mellan att Agneta gillar att sitta i skogen och slappna av medan Christina har sin dans som avkoppling visar att alla vägar för ro i själen är ok.

Annons

Agneta Sjödin hade så mycket intressanta tankar om själ och tanke. Det viktigaste jag tog till mig var att alla har samma känslor. Om du är tiggare eller miljonär så har vi alla varit hungriga, ledsna och glada och det är värt att tänka ibland när vi fastnar i ytan. Jag tog även åt mig när hon pratade om att vi måste sluta ta ansvar för andras känslor. Jag är hopplös på att ta hand om andra och se till att de mår bra till den nivån att jag ibland gömmer bort mig själv. Av den anledningen går jag ofta ensam på event så jag kan kolla på vad jag vill och prata hur länge jag vill utan att tänka på att någon annan vill göra något annat.

Istället för att som vanligt avsluta med Chakra Balance dans så var det en betydligt lugnare variant som var mer av en stående meditation. Jag har ju varit på Chakra Balance och tyckte att det var kul att testa något annorlunda. Det går inte att jämföra dem men det gemensamma för mig är att jag känner mig lite mjukare och lugnare.

Fantastiska utställare och trevliga människor, helt enkelt ett trevligt event och vad som hände med mina photoskills vet jag inte för jag har inga bra bilder från kvällen. Eventuellt kan jag få låna bilder av min favoritfotograf annars får ni hålla tillgodo med att det var ett bra event som jag kommer besöka fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *