Holistisk hälsa och själslig skönhet är ett event som jag har velat gå på ett tag men det har ju varit en pandemi. Igår var det äntligen dags och som vi har längtat. Det var en färgsprakande underbar kväll med intressanta utställare och toppat med en fantastisk modevisning i vackra lokaler på Strandvägen. Inte att förglömma alla underbara människor.

Christina Nilsson är en färgsprakande människa som ligger bakom hela eventet. Hon har fått till en mix av utställare som ingår i temat holistisk hälsa. Det fanns mycket skönhet, fantastiska smycken från Ioaku och mycket nyttigt för hälsan. Qryo visade upp sina maskiner och jag fick prova en kort stund magträning. Förutom det så fanns det böcker på hälsotemat och Kajsa Ingemarsson signerade sin senaste bok. Jag önskar att jag hade haft mer tid att kolla på alla intressanta utställares montrar men vi fick en kort presentation av dem på scenen också.

Efter alla presentationer så var det dags för Chakra Balance Dance, det är en härlig träningsform som jag testat tidigare och har även en skiva hemma med det. Under eventet så var det en nerkortad variant men det var skönt att få röra sig en stund. Om du inte testat så rekommenderar jag det verkligen!

För att maxa kvällen så var det även en visning av Taragaltes färgsprakande kreationer. Jag är nog inte den enda som är urtrött på bekväma färglösa kläder. Designen var helt underbar och varje plagg är unikt. Deras kollektion nature is a woman är inspirerad av konstnären Fatima El hajjaji

Annons