Me Anima lavendel

Me Anima Aroma Body oil lavender har fått en ny flaska i glas med pump. Innehållet är fortfarande samma. Det är en kroppsolja som ska återställa kroppens fuktbalans.

Den går att använda som kroppsolja eller med lotion. Det går även att massera med Me Anima Aroma Body oil lavender och lavendeln ska även ge en avslappnande effekt. Vill man maxa den så går det även att göra en hårkur med oljan.

Doften är väl avvägd lavendel. Basen i oljan är kallpressad vegetabilisk olja. E-vitamin (tocoferol) är naturligt konserverande, reglerar PH-värdet och har antioxidativa egenskaper. Det är alltså en naturlig produkt vilket många uppskattar.

Annons

Recension Jag tycker att den absorberas snabbt och man kan massera med den utan att den korvar sig.

Många är rädda för dofter och eteriska oljor men den här har en balanserad doft och är härlig. När jag känner mig stressad så är det underbart att massera en stund med oljan och andas in den sköna lavendeldoften. Den här köpte jag för att jag redan älskar doften på Me Anima Rehydrating Lavender

Me Anima Aroma Body oil lavender finns hos Me Anima för 279kr

Köpa igen? Oh yes! Det här är en olja jag gillar. Jag har även Me Anima Aroma Energizing Body Oil när jag vill pigga upp mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *