Eminence arctic Berry Peel & Peptide Illuminating System är en kemisk peeling och peptidbehandling för hemmabruk. Den ska fungera även för känslig och rosaceahud, däremot ska den inte användas på aktiv akne. Huden ska få en fantastisk lyster, mindre linjer och hyperpigmenteringar och en ökad spänst. Själva behandlingen är i 3 steg.

Vad är det då som ska ge en vacker hud i Eminence arctic Berry Peel & Peptide Illuminating System? En mix av hjortron, arktisk rosenrot, älggräs och enbär ska skydda mot fira radikaler och minska inflammation. Lingonfröolja är rik på Omega 3, vitaminer och mineraler. Hibiskusfröextrakt stimulerar kollagenproduktionen. Azelainsyra är en antioxidant som minskar rodnad och irritation

Annons

Första steget är att applicera Arctic Berry Enzyme Exfoliant på rengjord hud. Jag gjorde rent med Saga of Idun cleansing foam. Om du har fullsize rekommenderar jag att du applicerar 3 ml även på hals och dekolletage. Det är en stark produkt som inte ska appliceras nära ögonen. Massera in den i 3 minuter och låt peelingen vara kvar. Applicera 1,5 pipett av steg 2 som är en aktivator och undvik även här ögonen. Låt den verka i 3 minuter innan du applicerar 1,5 pipett till som masseras in och får verka i 5 minuter. Skölj sedan noga av med ljummet vatten och använd gärna en mjuk handduk eller rengöringspad och låt huden vila en minut innan du applicerar Arctic Berry Peptide Radiance Cream över ansikte hals och dekolletage med cirklande rörelser tills den absorberats och låt krämen vara kvar.

Recension Första steget kändes och jag har känslig hud så jag trodde att jag inte skulle kunna testa den här men brännandet lade sig fort och jag är ju nyfiken. Totalt tog det ca 10 minuter om man räknar högt och det är ju fantastiskt när man vill bli snygg fort. Jag gjorde behandlingen och sminkade mig sedan lätt och gick ut på restaurang så huden blir inte skadat röd. Eftersom det ändå är en kemisk peeling så använde jag Schrammek Blemish Balm som ska gå att använda efter microneedling och liknande. Direkt efter så kändes hudtonen rejält mycket jämnare och hela huden såg otroligt lugn ut. Spänsten känns inte jättemycket bättre men jag har ju testat en behandling. Huden känns ändå lite fastare och mina rynkor runt ögonen framträder mindre.

Eminence arctic Berry Peel & Peptide Illuminating System finns hos Hudoteket för 1395kr

Köpa igen? En förpackning räcker till 12 stycken appliceringar och ger salongsnära resultat för samma pris som för ett besök på salong så YES

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *