Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Eyracure är en behandling för hemmabruk som ska laga skadat hår. Mitt hår är inte hårt behandlat men flygigt och hopplöst att styla. På Stockholm Beauty Week 2023 lanserade de en förenklad modell. Förr behövde man blanda medlet för håret själv men nu ligger det färdigblandat i en sprayflaska vilket gör det ännu enklare att utföra behandlingen hemma. Nu är det inte svårt att slänga ner 2 produkter i en flaska men det är ändå skönt att förenkla.

Man börjar med att tvätta håret med valfritt shampo och jag använde Hjärtligt Schampo. Håret ska handdukstorkas innan man sprayar i Eyracure och borstar igenom hela håret noga med borsten som medföljer i startpaketet. Det är generöst med spray i flaskan och allt ska användas så ladda på med tålamod och torka håret noga innan. Kom ihåg att vrida på plastbiten som jag pekar på i bilden innan du sprayar annars bryter du av pumpen. Den är en transportspärr som är fantastiskt bra för att undvika att du sprayar där du inte ska och den låser handtaget.

Naglarna har hängt med några dagar och är Depend Gel iQ

Skölj sedan igenom håret och försegla håret med finisher som också ingår i kitet. När du ändå står i duschen kan du passa på att peela kroppen så har du fått en snabbomgång för hela dig. Ni som följt mig ett tag vet nog att jag älskar att multitaska så man hinner med så mycket som möjligt. Under de 5 minutrarna som Hydrating Boost verkade hann jag även putsa lite på fötterna.

Recension Systemet är enkelt att använda och går fort. De rekommenderar att man förnyar behandlingen var 4e vecka för att bevara resultatet.

Borsten är fin och jag skulle vilja veta om ljuset verkligen har effekt eller bara är snyggt. Viss effekt kan det ha men de bör inte ha så hög effekt på uv-ljuset. Den biten överlåter jag till proffs att analysera. Något som stör mig med borsten är att powerknappen sitter ungefär där jag har handen så jag stängde av ljuset några gånger. Det är ett i-landsproblem men jag hade föredragit att knappen satt längre ner på handtaget

Mitt hår brukar vara en plåga att borsta när det är nytvättat och jag tycker att det gick lättare att reda ut det redan när sprayen var i. Efterbehandlingen kändes riktigt återfuktande och efter att jag sköljt bort den så gick det betydligt enklare än vanligt att borsta håret. Nu vet jag att tjockt hår mår bäst av att fönas men jag är lat och låter det oftast självtorka. Dessutom vill jag se resultatet så opåverkat som möjligt. Både fön och värmeskydd påverkar ju hur håret ser ut så jag lät det självtorka utan något alls i.

Framförallt känns håret mjukare och friskare efter behandlingen men det ser även mer välvårdat ut. Det känns lite som när man precis varit hos frisören och jag måste helt enkelt testa ännu en behandling för resultatet ska byggas upp

Bilder kommer inom kort på resultatet

Eyracure startpaket finns hos Lyko för 749kr

Köpa igen? Det kan jag absolut! Jag överväger att teckna prenumeration

Som ni ser så bir mitt hår spretigt fort och då är det ganska nyborstat på bilden.
2 svar på “Eyracure”
  1. Tänkte precis på denna, vad roligt du tycker det verkar fungera. Det är inte så dyrt heller!
    Men det med designen borde dom tänka om, jobbigt stå borsta där om den råkar bli avstängd

    1. Ja även om man inte håller på länge hinner det bli störande. Kul med en hemmabehandling som fungerar bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *