Almedalen

Jag kan ibland bli vansinnig på alla dessa fördomar. Kan man vara intresserad av skönhet och och politik? Jag tycker inte att det ena utesluter det andra men många ifrågasätter. Kan samma kvinna som passionerat testar krämer och går på event som handlar om skönhet ha en klok åsikt om politik?

Annons

En stor del i mitt skönhetsintresse grundar sig i att ge mig själv egentid. Den egentiden behövs för att räcka till för alla andra. Jag hoppas att vi alla vill göra världen bättre men många verkar ha ett så polariserat tänk att jag blir lite mörkrädd. 2022 lovar jag att de flesta kan både måla naglarna samtidigt som de har kloka idéer.

Varför eldar jag upp mig just nu över det? Jo för att jag är på väg till Almedalen och ser fram emot att träffa intressanta människor och utbyta idéer under några dagar. När jag la upp på Instagram var jag osäker om jag skulle skriva något för att jag är rädd att följarna inte ska tycka att det är intressant. Det betyder ju egentligen att jag också har fördomar. Många som följer mig på Instagram är både högutbildade och intelligenta människor som har bra koll på samhället.

Annons

Kompromissen jag landade i var att jag kommer lägga ut lite på story och utgå från att de som är intresserade läser och de andra klickar förbi. Några kommer säkert avfölja och det är också ok. Jag hoppas att de som följer mig håller med. Det som kan passa på bloggen kommer absolut att hamna där.

Tipsa mig gärna om seminarium som jag inte får missa. Jag lovar att försöka besöka det du föreslår så långt det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *