Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Frezyderm Sun Screen Velvet spf 50+ är ett märke som jag sett många hylla. Det är en vattenfast solkräm med skydd mot UVA, UVB, VIS och IR. Den ger en silkesmatt yta och inte den där blanka som många solskydd kan ha.

Den har en patenterad Second Skin-teknologi som är snabbarbsorberande, kladdfri och lägger sig som en andra hud utan att täppa till porerna. Den ska inte lämna vita streck och ha en matt finish. Alla hudtyper, även känsliga ska kunna använda den.

Till ansikte och hals ska du använda en halv tesked. Frezyderm Sun Screen Velvet spf 50+ ska appliceras minst 15 minuter innan du ska vara ute i solen. Jag brukar försöka applicera 30minuter innan men jag är inget proffs. Det är inga problem att lägga den under makeup och den ska vara lämplig som en primer.

Det här är första gången jag ser information om ett Spf där de även varnar för att det är skadligt för hälsan med för mycket sol. Sånt gör mig riktigt glad.

Flaskan är otroligt snygg och väger inte mycket. Den har en praktisk pump och ni vet nog hur mycket jag gillar pumpar. Det är praktiskt och håller produkterna fräscha längre.

Frezyderm Sun Screen Velvet spf 50+ finns hos Lyko för 259kr

Köpa igen? Det lilla jag hunnit testa den så är den fantastisk. Jag kommer köpa den färgade när den här är slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *