Karmameju Hero Age defence pH solution 02 var med i någon Goodiebox. Ibland händer det att jag har produkter som jag glömmer bort och hittar smått begravd i badrumsskåpet. Det här är en sån. Inte ens jag har alla produkter från alla märken hemma men nu håller jag på att testa några produkter från Wise och efter rengöringen rekommenderar de att man använder ett pH-neutraliserande ansiktsvatten. Är det inte höjden av timing att jag hittar den här liggandes hemma då?

Annons

Den ska balansera pH-värdet i huden vilket hjälper till att skydda vår hudbarriär. Självklart innehåller den även vatten. Glycerin skyddar hudbarriären och återfuktar. Pentylenglykol är bakteriedödande och ger en len känsla på produkten samtidigt som den ska vara återfuktande.

Inget i världen är perfekt. Flaskan är i en generös storlek och plasten känns stabil och resesäker. Pumpen gör doseringen enkel men jag föredrar att spraya på ansiktsvattnet. Karmameju Hero Age defence pH solution 02 ska ju stabilisera pH-värdet och förbereda huden för följande produkter. Av den anledningen så tycker jag att det är slöseri med produkt och miljö att använda bomullsrondeller. Bomull är väldigt resurskrävande att ta fram och därför anser jag att det inte ska användas till något man slänger efter en användning. Om du använder ansiktsvatten som ett steg i rengöringen så behöver du köpa en bättre rengöring. Huden ska vara ren när du kommer till ansiktsvatten i din hudvårdsrutin.

Karmameju Hero Age defence pH solution 02 200ml kostar 289kr hos Magasin.se

Köpa igen? Jag måste använda den längre innan jag vet.