Stay well handmask repairing & firming

Inlägget innehåller reklamlänkar til Lyko

Stay well handmask repairing & firming med centella asiatica (tigergräs) är en sheet mask för händerna. Den ska ge lindring och fasthet till händerna. Den är designad så den är enkel att använda utan spill.

Egentligen är det fel att kalla den för sheetmask eftersom det handskar men det är ju ändå ett begrepp som används och ibland gör jag som majoriteten.

Handskarna innehåller kollagen och peptider som stärker huden och cicaextraktet läker och lindrar.

Användningen är enkel. Tvätta händerna i varmt vatten. Öppna påsen och hanskarna. Sätt Stay well handmask repairing & firming på händerna och försegla med klisterlapparna. Om klisterlapparna är lika kass som till Stay Well footmask healing & purifying så är mitt råd att ha två hårsnoddar redo. Låt handskarna sitta på i 20-30 minuter. Tvätta inte händerna efter. Smörj hellre med en handkräm för att kapsla in serumet.

Om man vill skämma bort händerna extra mycket kan man använda en handpeeling innan som t ex Skin Treat radiance reveal hand soap scrub.

Om tejplapparna sitter dåligt är inte hela världen, masken kostar lite och det är ok att de snålar på icke verksamma detaljer. Vissa gånger ställer vi orimliga kvalitetskrav på våra produkter och jag överlever att klisterlapparna är usla på en i övrigt bra produkt.

Stay well handmask repairing & firming finns hos Lyko för 39kr

Stay well handmask repairing & firming

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *