Gilda Perfect Protection cream är ännu ett bevis för att man inte ska hamstra hudvård. Gilda Cosmetics gjorde ett ansiktslyft i slutet av 2020. Jag tror den här låg i någon Goodiebag eller så har jag köpt den när jag gjort behandling. Oavsett så är det en alldeles för bra kräm för att ligga bortglömd i ett skåp.

Den ska mjukgöra och skydda huden och det tycker jag att den verkligen gör. Den balanserar och återfuktar riktigt bra. Man behöver inte mycket av den så den räcker länge. Många dag och nattkrämerna brukar antingen vara för blank eller för mesig men den här håller huden balanserad.

Annons

Tuben har ett perfekt format för resor. Hade den haft en pump så vore jag lycklig. Den klappas helst in försiktigt. Jag testade den efter min Sculptrabehandling och den korvar sig om man masserar in den under 5 minuter. Den är inte skapt för massage men väldigt bra när man applicerar den korrekt. Den ger en återfuktad hud!

Gilda perfect protection cream kostade ca 500kr och har troligen ersatts av en produkt med annat namn. Ta gärna en titt på Gilda Liljeblads fina hemsida för att hitta en likvärdig kräm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *