Inika concealer

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Inika perfection concealer light är en concealer gjord på ekologiska ingredienser. Ekologiska produkter har ökat rejält i kvalitet de senaste åren. Jag minns de första produkterna som kom och de var ju liksom kanske inte så bra sen har de utvecklats och är ofta lika bra som vanliga. Jag har testat Inika daily renewal skincare set tidigare och det var ett bra kit så det var spännande när jag hittade den här i goodiebagen från Holistisk Hälsa & Själslig Skönhet 2022. Jag vill gärna använda naturligt och ekologiskt men vill ha funktion i första hand. När jag startade min Instagram hade jag tanken att bara hålla mig till Clean Beauty och ekologiskt tills jag såg svagheterna i att göra det trovärdigt. Ha alltså i bakhuvudet att jag jämför den här med alla andra concealers som jag använder.

Vad är då unikt med Inika perfection concealer light? Som jag tidigare nämt så är allt i den ekologiskt. Den innehåller ljusreflekterande pigment från mineraler. Det döljer mörka ringar och ger lyster. Den ska även minska svullnad och jag antar att det är det gröna teet som ska göra det. Oljorna i den mjukar upp och återfuktar.

Recension Färgen är lite för ljus för mig. Pyttelite räcker långt så ta extremt lite och bygg upp den för bästa resultat. Lägger du för mycket på en gång så blir den kakig.

Jag tycker att den suddar ut skavanker bra. Jag har en pigmentsfläck vid käklinjen som jag hatar och den täcker nästan den men man ser lite av den. Den är så pass bra att mitt lilla sample har hamnat i handväskan så jag kan sudda lite uppkomna skavanker under dagen.

Inika perfection concealer light finns i fullsize hos Lyko för 299kr

Köpa igen? Det kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *