Amelie Soie Rolli'n supreme wonders

Amelie Soie Rollin supreme wonders har jag länge önskat mig men i min ålder löser man önskelistan enklast med att köpa det man funderat på. Nu tänker jag ofta igenom mina inköp väldigt noga och följer tumregeln att sova på allt som kostar mer än 500kr oftast. Den här har jag varit sugen på mer än en natt och nu är den min.

Annons

Vad gör då Amelie Soie Rollin supreme wonders? Den ska minska fina linjer och minska svullnader. Massage är ju känt för att öka blodcirkulationen och lösa spänningar. Det ska ge en fräsch och fin hudton med ett mer avslappnat utseende. En ökad cirkulation ger även ökad lyster och det vill vi väl alla ha.

För full effekt ska den användas dagligen i 5 minuter enligt schemat som medföljer.

Annons

Recension Jag hade tänkt att den var lite som en jaderoller och de är ju sköna men det här är något annat. Rullarna stimulerar verkligen samtidigt som de masserar. Det är inte lätt att komma åt runt ögon osv men då använder man bara den lilla istället. Jag hade tänkt ha den lilla i handväskan för att massera lite on the go men jag tror den kommer användas flitigt också.

Amelie Soie Rollin supreme wonders finns hos Amelie Soie för 895kr Om du vill kan du köpa bara Diamond Roller för samma pris men den lilla har lite finesser.

Köpa igen? För tidigt att säga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *