SKIN BRIGHTENING SHEET MASQUE

Zo Skin health Ossentials skin brightening sheet masque är en ansiktsmask som ska ge lyster och en jämnare hy. Den är perfekt inför fest eller bara en vanlig tisdag då du vill känna dig lite mer snygg. Den var med i goodiebagen från Qvi si 15 år vilket var passande eftersom jag blev nyfiken på märket.

Annons

Vad ska då göra skillnad för huden i ZO Brightening Masque? Grönt te är ju en klassiker som används flitigt i hudvård. Citron-, mjölk- och salicylsyra exfolierar och ger lyster. Arbutin som även används mot urinvägsinfektion men i den här ska den jämna ut pigmenteringar.

Masken ska appliceras på rengjord och exfolierad hy. Den täcker även ögonlocken så det är inte masken för de med klaustrofobi. För oss andra är det ju underbart med att även ge våra ögon en mask, ögonlocken blir ju ofta utan. Den ska ge direkt lyster och en jämn hudton.

Recension Kommer

Zo Skin health Ossentials skin brightening sheet masque finns endast hos salonger i 3-pack för 495kr

Köpa igen? Sheetmasker måste vara otroligt effektiva för att jag ska köpa dem. Mitt miljötänk gör att jag undviker dem men ibland är det skönt att lägga en mask. Sheetmasker är bra utformad för resor och jag använder dem ibland men de billiga utan större effekt har jag slutat med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *