Klapp Immun SOS balm är en riktig multiprodukt. Den bildar en skyddande hinna och ger näring och lugnar skadade, torra eller spruckna områden. Den går även att använda på rak och solskador eftersom den är så vänlig.

Det går att använda Klapp SOS balm på läpparna för att hålla dem mjuka och fina. Den fungerar precis lika bra på nagelband, torrfläckar och andra skavanker som behöver skyddas och återfå näring. Den fungerar även i ansiktet och kroppen. Se det som en reparationskräm.

Annons

En stor bonus är att den är i en tub som knappt tar plats. Jag kommer ha min i handväskan som en räddande hjälte. Självklart får den lite minuspoäng för att det är skruvkork men säg vad som är perfekt här i världen.

Doften är väldigt neutral. Nu är mitt doftsinne för tillfället lite avtrubbat och inte helt pålitligt. Konsistensen är förvånansvärt lättjobbad. Den absorberas snabbt och känns inte klibbig. Många reparationskrämer brukar ju kunna vara svåra att jobba in och bli lite klistriga. Den här känns mest bara skön. Mina läppar gillar den och jag har även testat den på mina nagelband och tycker att den fungerar riktigt bra. Jag tycker det känns som en bättre variant av Weleda Skin Food eftersom Skinfood har en påtaglig doft och kan bli klibbig även om den är väldigt bra.

Annons

Klapp Immun SOS balm finns på salong eller hos Klapp för 399kr

Köpa igen? So far verkar det här bli en stapelvara i mitt badrumsskåp. Med tanke på mina tips om att spara pengar så kommer jag inte bygga upp ett lager hemma men jag älskar den

Den ser klistrig ut men är förvånansvärt skön att smörja med. Den är fast när man klickar ut den men är som ett mjukt läppglans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *