Jag skriver ofta om krämer och masker men ärligt talat så räcker det inte hela vägen för en bra hud. Bra kost är en självklarhet. Dricka mycket vatten och använda spf behöver inte ens nämnas hoppas jag. Det tror jag ni alla redan gör.

Inget kan ersätta bra kost men att komplettera med tillskott kan vara bra. Det känns oärligt att skriva om vården av utsidan utan att vara ärlig med insidan. De tillskotten jag äter just nu är dessa, Beauty Food fick vara med på bild eftersom den har så mycket bra 

Silicea fick jag prov på men har köpt själv också. Samma med Vitabalans 

Det kommer ett utförligt inlägg snart med varför jag äter varje tillskott och vilka egenskaper de har! Var beredd på många länkar och säkert har många åsikter eftersom kost nästan är vår nya religion. Jag är inget proffs utan jag har tagit fram olika påståenden om varför man ska äta dem och vad jag själv anser.


Annons