Krayna Elementary oil

Krayna Elementary oil vann pris i Malmö på Eco Living Scandinavia. Det är en vegansk och naturlig multifunktiopnsolja för hår, hud och kropp som är bra på att ge lyster och lugnar en känslig hud och även ytliga kärl. Krayna är ett polskt naturligt skönhetsmärke som satsar på produkter av hög kvalitet. De anser att man inte behöver tusentals produkter för att skapa en bra hudvårdsrutin och totalt på Lyko har de 8 produkter Jag har fått en ordentlig genomgång av deras produkter när vi sågs på Polska ambassaden och de är verkligen härliga. Just den här ska vårda hud, hår och naglar. Produkter som fungerar till mer än ett område är heta just nu och minskar ju även antalet produkter vi behöver.

Oljor från hallonfrö, sötmandel, solrosfrö och vindruvsfrö återuppbygger hudens fuktbarriär och är rika på antioxidanter. Krayna Elementary oil innehåller också e-vitamin som dämpar solens skadliga verkan på huden och skyddar. Extrakt från rosmarin som utvunnits med moderna metoder för att behålla dess egenskaper.

Längre ner hittar du tips på alla sätt du kan använda oljan på.

Krayna Elementary oil finns hos Lyko för 519kr

Recension De har hittat balansen mellan naturligt enkelt och elegant. Flaskan har en stilren men vacker design och jag uppskattar pipetten.

Doften känns förvånansvärt mild och doftar närstan inget. Många naturliga produkter har ju lite mycket doft men den här är mild.

Pipetten gör det lätt att inte ta för mycket olja. Till håret tog jag 2-3 droppar och det är ganska lagom till ett axellångt, tjockt väldigt torrt hår. Håret blir mjukt utan att kännas fett.

På ansiktet lugnar oljan och ger en silkesmatt lyster. Huden känns mjuk och röda partier lugnar sig fort.

Krayna
Krayna har dessa produkter och de går att kombinera ihop till en komplett rutin som täcker de flestas behov
  • Stängande hudvård – några droppar efter kräm eller serum för att stänga in fukt och näring i huden. Fungerar även bra på atopisk hud.
  • Mixa i kräm morgon och kväll, fungerar även för att få fet hud i balans
  • Applicera olja på fuktig hud för att stänga in lite extra fukt i huden.
  • Makeup remover – massera in olja på torr hud och var försiktig runt ögonen och svep bort sminket med en fuktig, ljummen rondell. Självklart fungerar även den här metoden för att tvätta ansiktet.
  • Hårvård – i vått eller torrt hår. Några droppar som borstas in
  • Mot ärr och bristningar på huden. Massera in på området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *